Безплатен телефон 0800 900 25

За ARCO REAL ESTATE

_mg_8348_2.1

 

ARCO REAL ESTATE е агенция за недвижими имоти, която оперира в България от 2006 г. и предлага широка гама от брокерски, оценителски и консултантски услуги на пазара. ARCO REAL ESTATE съдейства в целия процес по покупка или продажба на недвижими имоти. Нашите контакти и добре изградени отношения с водещи фирми в различни области ни дават възможност да предоставяме професионална помощ при избор на финансиране на избрания от клиентите имот, при ремонт или избор на довършителни работи, обзавеждане според личните предпочитания на клиентите и пренасяне на вещи на клиентите. Нашето желание е да помогнем така, че процесът по избор на нов дом да бъде максимално улеснен и безпроблемен.


ARCO REAL ESTATE
развива и експлоатира два от най-атрактивните проекти в София – BLVD Residence и LIVD! Apartments. Комбинираният ни опит като инвеститор и доставчик на услуги ни позволява да разберем по-добре нуждите на нашите клиенти и да предложим най-подходящото решение. Справяме се с предизвикателствата на пазара на недвижими имоти с голяма доза внимание към детайлите и отговорност към клиента.

 

 

ARCO REAL ESTATE е част от Arco Vara Group – водеща група компании в областта на недвижимите имоти. Основана през 1992 г. в Естония, днес компанията е най-големият доставчик на услуги за имоти в балтийските държави с офиси в няколко страни. С повече от 20 години опит в сферата на недвижимите имоти и солидно регионално присъствие Arco Vara Group разчита на единодействието на своите подразделения за услуги, инвестиции и строителство, за да поддържа статут на лидер в отрасъла. Ние разполагаме с професионален и опитен екип, посветен на задоволяването на нуждите на всички наши инвеститори, клиенти и партньори.

 

Ценности на компанията

Мисията на ARCO REAL ESTATE е да бъде всеобхватен и ценен партньор при взимането на решения в областта на недвижимите имоти.

 

Основни принципи

  • Партньорство – нашият клиент е наш партньор. Ние работим заедно.
  • Надеждност – ние сме сигурен, отговорен и честен партньор.
  • Професионализъм – ние гарантираме качеството на предоставяните от нас услуги.
  • Грижа – ние зачитаме личното отношение към нашите клиенти.
  • Отговорност – ние спазваме нашите обещания.

 

ARCO REAL ESTATE е пълноправен член на Националното Сдружение за Недвижими Имоти (НСНИ) - представителнaта браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България. Всички брокери са сертифицирани съгласно наредба № 21 от 09.01.2012г. за придобиване на квалификационна степен по професията "Брокер", към МОН. 

 

ARCO REAL ESTATE работи по изискванията на БДС EN 15733. За да отговорят на изискванията на този стандарт, брокерите от ARCO REAL ESTATE трябва да спазват няколко основни изисквания за предоставянето на услуги като брокери на недвижими имоти.

 

 *Извадка от БДС EN 15733

- Брокерът на недвижими имоти и клиентът трябва да подпишат писмено споразумение за услугите, които предлага брокерът на недвижими имоти. За да се сведат до минимум споровете се препоръчва брокерите на недвижими имоти да влизат в споразумения за изключително представителство.

- Брокерът няма право да предлага на пазара, имот на потенциален клиент преди да е подписал договор с него.

- В случай на изключително представителство брокерът трябва да информира клиента, че може да бъде задължен да плати двойни разходи, ако е възложил на друг брокер на недвижими имоти същия имот за продажба.

- Брокерът на недвижими имоти трябва да изиска от продавача да представи доказателство за законното право на собственост. С изключение на новопостроени имоти, продавани преди построяването им, всички предлагани на пазара трябва да бъдат огледани на място лично от името на брокера на недвижими имоти.

- Компетентността на брокера се оценява чрез завършено образованиe. Препоръчва се период най-малко от 12 месеца за придобиване на съответен професионален опит в рамките на или след получаване на по-горе посоченото образование преди брокерът на недвижими имоти да започне независимо и самостоятелно да поема отговорност, както е определено в този стандарт.

 

 

           

 

  

 

© 2006-2024 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени