Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 85507

Продава, Къща, 330 кв.м. София (регион), гр. Драгоман, цена 278 000 €


Цена
или
278 000 € 543 721 лв.

Цена кв.м.
842.40 € 1 647.60 лв.
Кредит
Местоположение
София (регион), гр. Драгоман
Площ
330 кв.м.
Двор площ
675 кв.м.
Етаж
1
Етажи
1
Стаи
5
Спални
3
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Готов
Пусков срок
-
Изложение
Югоизток
Изложение
---
Отопление
Локално
АRCO REAL ESTATE представя на Вашето внимание новопостроена и луксозно обзаведена масивна тухлена къща, находяща се в град Драгоман, на 36 км. от гр. София, в хубавата част на града, от страната на Чепън и Драгоманското блато.

Къщата се състои от един пълноценен жилищен етаж от 190 кв. м. и един тавански етаж, който в момента е еднопространствен от 140 кв.м. Първият етаж се състои от широк Г-образен коридор, свързващ без преходи всички останали помещения, огромна дневна от 40 кв.м с камина свързана с модерно оборудвана кухня от 12 кв.м., три спални, две по-малки по 14 кв.м. и една голяма от 20 кв. м. със собствена голяма баня към нея, още едно санитарно помещение и котелно със складова част. Към дневната има и голяма, покрита с навес тераса от 30 кв.м.

Къщата е въведена в експлоатация през 2021 година и е построена по модерна технология, без компромис по отношение на материалите и довършителните работи. Напълно изолирана, в това число и под плочата, с много висок клас настилки, тапети, мазилки, дограми, окачени тавани. Предлага се напълно оборудвана и обзаведена с качествени уреди и луксозни мебели. Има ток, вода от водопровод и отделно резервоар с хидрофор, и е свързана с централната канализация на града. Отоплението е решено посредством 30 kw котел на пелети с висок енергиен клас.

Парцелът, върху който е построен имота е 675 кв.м, има място в двора за паркиране на два автомобила, както и озеленена част с няколко млади овощни дръвчета във вътрешната част.

Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота.

Обадете се и заявете час за оглед: Янчо Михайлов, тел: 0878 916 599

Оферта №85507

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

ARCO REAL ESTATE е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3,6% от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.София (регион), гр. Драгоман

Подобни оферти
Подобните оферти са на база на Квартал, Тип имот и Цена.
© 2006-2024 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени